Du har inte lagt till några produkter ännu.
Tillsatser
-
White LabsCLARITY FERM, 10 ML39,00 SEKKlarningsmedel som klargör ölet utan att påverka smak, doft eller skumbildning. Motverkar effektivt köldgrumling (Chill Haze), ökar hållbarheten samt reducerar väsentligt innehållet av gluten. Användning: Tillsätts samtidigt som jästen. Dosering: 10 ml per 20 liter vört ... Läs mer
-
FinestDEXTROSE/GLUKOS, 1 KG59,00 SEKDet optimala sockret för full och snabbare jäsning utan att få restsötma i sin öl. Sötma i förhållande till sackaros (sukros) 100 = 74,3 (Dextros/Glukos). Tillsätts i slutet av koktiden av vörten för ett högre OG eller som bryggsocker vid kolsyrejäsning eller vid tillverkning av cider. ... Läs mer
-
Brew GoatKLARNINGSMEDEL PROTAFLOC35,00 SEK10 st Protafloc-tabletter á 2,3 g (räcker till 1.500 liter vört). Karragenbaserat klarningsmedel (samma aktiva beståndsdelen som i Irish Moss). Protafloc är effektivare och betydligt mer koncentrerat än Irish Moss och doseras lägre men används annars på samma sätt. DOSERING: Tillsätt 0,4 gram per 25 liter vört (en tablett per 150 liter) 15-20 minuter före slutet av vörtkokningen. ... Läs mer
-
VinofermMJÖLKSYRA 80%, 250 ML55,00 SEKFlytande livsmedelsgodkänd mjölksyra (lactol). Används för att justera mäskens pH-värde och förbättrar jäsbarheten samt det färdiga ölets blankhet och stabilitet. ... Läs mer
-
FinestPROTAFLOC TABLETTER, 100 G59,00 SEKKlarningsmedel som klargör ölet utan att påverka smak, doft eller skumbildning. Protafloc har samma aktiva beståndsdel som Irish Moss men är mer koncentrerat och effektivare. Protofloc är en naturlig produkt som binder protein under kylningen. Innehåller ca 40 tabletter. Användning: Tillsätts i vörten 15 minuter innan slutet av koket. Dosering: 1/2 tablett per 20 liter vört ... Läs mer
FILTER
Aktiva filter
Inga aktiva filter