Visa ikon

Tillsatser

Visar 4 av 4
  • 39,00 SEK
    Klarningsmedel som klargör ölet utan att påverka smak, doft eller skumbildning. Motverkar effektivt köldgrumling (Chill Haze), ökar hållbarheten samt reducerar väsentligt innehållet av gluten. Användning: Tillsätts samtidigt som jästen. Dosering: 10 ml per 20 liter vört ... Läs mer
    Artikelnummer
    Namn
    Lagersaldo
    Pris
    Antal
    CLARITY FERM, 10 ML
    Ej i lager
    39,00 SEK
  • 59,00 SEK
    Det optimala sockret för full och snabbare jäsning utan att få restsötma i sin öl. Sötma i förhållande till sackaros (sukros) 100 = 74,3 (Dextros/Glukos). Tillsätts i slutet av koktiden av vörten för ett högre OG eller som bryggsocker vid kolsyrejäsning eller vid tillverkning av cider. ... Läs mer
    Artikelnummer
    Namn
    Lagersaldo
    Pris
    Antal
    DEXTROSE/GLUKOS, 1 KG
    Få i lager
    59,00 SEK
  • 55,00 SEK
    Flytande livsmedelsgodkänd mjölksyra (lactol). Används för att justera mäskens pH-värde och förbättrar jäsbarheten samt det färdiga ölets blankhet och stabilitet. ... Läs mer
    Artikelnummer
    Namn
    Lagersaldo
    Pris
    Antal
    MJÖLSYRA 80%, 250 ML
    I lager
    55,00 SEK
  • Klarningsmedel som klargör ölet utan att påverka smak, doft eller skumbildning. Protafloc har samma aktiva beståndsdel som Irish Moss men är mer koncentrerat och effektivare. Protofloc är en naturlig produkt som binder protein under kylningen. Innehåller ca 40 tabletter. Användning: Tillsätts i vörten 15 minuter innan slutet av koket. Dosering: 1/2 tablett per 20 liter vört ... Läs mer
    Artikelnummer
    Namn
    Lagersaldo
    Pris
    Antal
    PROTAFLOC TABLETTER, 100 G
    Få i lager
    59,00 SEK
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <